Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Spa i Kolobrzeg

Om du är den som funderar på en resa till Polen för att leva livet och ta hand om din kropp på samma gång. Ja, då kan det vara ett antal besök på ett Spa som är på listan av saker att göra. Omså, kommer du finna mycket av detta i den lilla staden Kolobrzeg i Polen. Här får du reda på olika Spa i Kolobrzeg, samt hur det går till att ta sig dit från lilla Sverige.

Så börjar Spa-resan till Kolobrzeg

Det finns två bra och enkla sätt att ta sig från Sverige till Kolobrzeg. Det ena, och mest upplevelserika, blir att ta färjan från Sverige till Swinoujscie. När du anländer till denna kuststad, kommer du bara att en bil eller bussresa på cirka 120 kilometer som tar runt 2 timmar på bra vägar.

Det andra sättet att ta sig till kolobrzeg är att flyga till Szczecin Flygplats. Efter att du landat här blir resan cirka 130 kilometer och tar lite över två timmar med bil, eller cirka 3 timmar med buss.

Olika Spa i Kolobrzeg

Precis som vid ett besök i Swinoujscie, Gdynia eller Sopot finner du ett stort utbud av olika Spa i Kolobrzeg. Här finner du allt från mindre Spa till lägenhets och Spa-hotel. Några av de bästa valen ser du nedan:

Alla de som nämnts ovan ger hög kvalitet på behandlingar och håller ett förhållandevis bra pris i jämförelse med den kvalitet som erbjuds.